Söndag....

... och hela helgen har gått utan att jag skrivit.. men det har väl inte hänt så mkt kanske.

I fredags så var det lugnt.. åt potatisgratäng å kött.. sen blev det soffan för att titta på Lets Dance finalen... å det var sååå bra att Magnus vann tycker jag, han som aldrig hade tagit nåt danssteg överhuvudtaget innan programmet.

Sen i lördags så var vi ute på förmiddagen.. Thez ville göra en snögubbe... men den stod väl upp max en timme innan den ramlade å smälte bort.
På eftermiddagen kom Carro & Fredrik till oss... vi käkade Tacos.. (alltid lika gott) sen kollade vi på nån skräckfilm.. kommer inte ihåg vad den hette... var väl sådär.

Och vad har vi gjort idag då... först åkte vi till Bauhaus å Babyland, hade inget att göra så vi åkte dit å titta lite, sen tog vi en sväng förbi mormor & morfar, men mormor jobba så det var "bara" morfar hemma, men Thez tyckte det var skoj som vanligt iaf.
När vi kom hem så kom Jennie med familj till oss.. Thez å Erik lekte i hennes rum hela kvällen...sentyckte Erik att Thez kritor å tuschpennor skulle tvättas... så det var liiiite blött där uppe på hennes bord... haha

Nu sover hon som en stock, somnade vid 19 redan.. även att klockan har ställts om.
Men usch vilken hosta hon har fått.. hör henne där uppe hela tiden... =( Tycker så synd om henne.. vet ju själv hur jobbigt det är å hosta hela tiden...

Nehej ni kära läsare.. nu skriver jag inget mer idag.. ska slänga mig i soffan nu!
Natt natt på er sen


     Såhär söt är hon =)       


Kommentarer
Postat av: Marie

Trevlig helg ni verkat ha...Vi vill också komma o hälsa på ;)



Kram

2009-03-29 @ 21:25:00
URL: http://varprinsphilip.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hoppas att Erik inte förstörde många pennor.



Kram

2009-03-30 @ 10:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0