Måndag idag

.. idag har vi haft besök av Madde & Nelly.
Thez & Nelly lekte som aldrig förr, var kul.. dom har inte lekt så mkt förut..
Dom hann med & bada oxå.. Thez sa att hon glömde bada med sin badbomb igår.. så då fick dom bada båda två... tyckte dom var jätte kul.

Filippa har varit snäll nu på kvällarna.. vi har lagt ut henne innan hon blivit allt för trött.. så det har gått jätte bra. Hon har somnat strax efter nio, sen har hon inte vaknat förrän vid fem på morgonen & ätit & sen somnat om till åtta.. sååå himla skönt.. vore lyx om det fortsatte så nu =)
Så här såg hon ut igår när hon skulle sussa



Nu ska vi äta pannkakor.. Blev lite sugen när Madde nämnde att hon ville ha det ikväll =)
Imorn är det min tur att ta svinsprutan.

Tack & hej

Ännu en skön kväll

hade vi igår... Filippa var vaken nästan hela förmiddagen igår när vi var på Maxi.. hon somnade strax efter halv fem igår & sov till åtta tror jag.. sen åt hon & var vaken en stund.. sen vid nio lade jag henne i vagnen & körde henne på altan.. efter tjugo minuter så sov hon..sen vaknade hon inte förrän halv två.. då åt hon & somnade om...underbart... Så igår skrek hon inte alls =) Hoppas verkligen det börjar vända nu!

Thez väntar just nu på att mormor ska komma.. hon ska sova i Eksund idag, hon har tjatat om det länge.. men ftersom mormor jbbar varanna helg så ha det inte funnits nån tid för det riktigt.. så nu blev hon jätte glad när hon får sova där idag.. har längtat & pratat om det hela veckan.

Igår fick vi hem våran nya kamera.. så nu blir det riktig bra kort.. kul!
Lägger upp några nån dag när jag har ork för det

Trevlig helg!!

vad skönt det vore...

ifall alla kvällar & nätter skulle vara som igår.

Filippa skrek kanske 30 minuter som högst igår.. jag var ute med Zeke då på kvällen så jag slapp höra det,, skönt =)
Sen lade jag henne i vagnen & körde henne på altan.. så vid halv nio sov hon..& sov ända till halv tre.. då åt hon & somnade om direkt... och hon sover fortfarande.. klockan är 7:40.
Vad underbart det vore om det fortsatte så här bra. Men jag vågar inte hoppas.

Jag tror hon har lite magknip på kvällarna... för hon börjar gråta helt plötsligt bara.
Kanske därför hon har svårt att komma till ro.
Jag ger henne både semper & minifom droppar.

Igår var vi ju på Bvc. Nu våger hon 4775 & är 58 lång.. hon ligger lite över medel med längden & lite lite under med vikten.,.. vad precis likadant med Thez har jag för mig.

Nu ska jag & Thez äta frukost.. sen blir det & ge Filippa mat innan vi ska lämna Thez på dagis.
Själv ska jag handla lite på Maxi.

Adjöss

Gaaaah

... vet inte vad jag ska ta mig till snart... vagnen fungerar inte ikväll...
Vad ska vi göra?? Hur ska man få henne till ro om det nu är det som är problemet på kvällarna... för på dagarna är hon hur snäll som helst..
Blir tokig snart =(

Ska till Bvc imorn.. får höra vad hon säger

Godmorgon

... igår skrek inte Filippa heller så värst mkt... hon somnade i min famn strax efter åtta.. då lade vi ner henne i vagnen & ställde den ute på altan.. där fick hon sova en stund innan jag bar in henne.. men då vaknade hon. Då var klockan tio..l sen var hon vaken till halv tolv. fast hon låg i sin vagga från elva så jag kunde ligga i sängen & halvsova lite =)

Nu ligger hon i soffan & snackar med sig själv.. Thez & jag sitter i köket, hon äter frukost.. klockan nio är det dax för dagis.. själv ska jag nog bara ta det lugnt när jag varit ute på morgon promenaden.

Kanske skriver mera ikväll sen!
Ha en trevlig tisdag

Länge sen

.. jag skrev. Mne jag har varken haft tid eller lust. Men ska försöka uppdatera mig oftare nu.

Igår kväll somnade Filippa klockan åtta.. Lyx!
Jag lade henne i vagnen & körde ut henne på altan.. där behövde jag inte köra henne så värst länge innan hon sov. Måste ju testa olika metoder så kanske man kommer fram till nåt bra så att hon inte skriker om kvällarna.. & vagnen verkade ju fungera.. så det blir samma sak ikväll.. hoppas det går lika bra.
Vi har ju inglasat på baksidan som tur är.. så det är perfekt =)

Sen bar jag upp henne till sängen vid nio.. då sov hon till halv tolv innan det var dax för käk... då trodde jag inte att hon skulle somna om efter det.. men det tog nog bara tio minuter så sov hon igen.. riktigt skönt måste jag säga..annars har hon ju inte somnat förrän halv elva om kvällarna.

Nu sover hon där uppe.. jag & Thez har precis ätit frukost... ska lägga ner Filippa i vagnen snart och gå ut med Zeke.. Thez ville va hos farmor så länge...Skönt att hon bor så nära så att hon kan gå dit när hon vill.

I lördags var jag & mamma (mormor) på Lindex & köpte klänningar till tjejerna... mormor betalade Filippas kläder.. Tusen tack mamma!! =) Nu kommer dom va hur fina som helst på julafton .. hihi & Thez kan ha sin klänning sen när det är dax för Filippas dop i Januari/Februari.

Nu ska Thez ringa farmor.. hon är så duktig & kan slå både mormor & morfars nummer och farmors helt själv.

Tjingeling


Svinis

... Nu har Thez fått sin första dos av vaccinet.. fick den igår.. hon blev lite ledsen precis innan dom skulle sticka henne.. tror det var för att hon inte riktigt visste vad dom skulle göra.. för efteråt sen så sa hon att det inte gjorde ont när dom stack..
Själv ska jag gå & ta nästa tisdag.
Jag fick lite ångest igår kväll sen när jag låg brevid Thez i sängen...Dom har sprutat gift i hennes lilla kropp låg jag & tänkte...larvigt av mig kanske... men just då kändes det så hemskt när jag tänkte så.
Nästa spruta blir om 3-4 veckr igen... får se hur hon reagerar då.. imorse när hon vaknade så sa hon bara att det gjorde lite ont där dom stack henne när hon skulle upp ur sängen.

Filippa ligger ute i vagnen & sover just nu.. vaknar nog snart.. jag hör i babylarmet hur hon vrider & vänder på sig.
Själv ska jag slänga i mig lite frukost nu.. man får passa på när man har en liten stund för sig själv =)


1 månad

.. blir våran lillfis idag!
Behöver jag nämna det att tiden går fööör fort...?
Filippa har redan börjat snacka lite... å när det ko mmer ljud så ler hon efteråt... *gullunge*
Igår kväll somnade hon inte förrän halv tolv typ.. hon låg på mina ben i sängen & snacka... även att jag var huuur trött som helst så kunde jag inte låta bli att små le åt henne när hon låg där & bubbla.. =)

Nu väntar jag på att Madde & Nelly ska komma hit... ska bli trevligt med lite sällskap.
Thez är på dagis.. ska åka till biblioteket med henne sen när jag hämtat henne & låna lite böcker.. tycker hon är roligt.
Skulle tagit vaccinet idag oxå.. men tydligen så var det vaccination för barn igår.. stod på deras hemsida förra veckan att på Tisdag & Torsdag den här veckan skulle vara för barn.. men tydligen har dom ändrat.. får gå med henne nästa måndag istället.

Nu ska jag plocka in frukosten innan besöket kommer



hahah kolla in vilket monster...*S*




Nu har jag bestämt mig

ang. vaccinet.. Jag & Thez ska ta det.. ska göra det nästa vecka på vårdcentralen här ute..
kommer inte att bli så kul att behöva tvinga Thez till en spruta.. bara hoppas att hon inte blir dålig av den efteråt sen.
Just nu är hon & farmor ute.. kommer nog hem snart.. Filippa sover i sin vagn.. idag har hon varit vaken hela förmiddagen.. somnade när jag lade ner henne i vagnen när vi skulle gå ut vid ett tiden.
Jag hoppas att hon kommer in i några sömnrutiner snart.. nu är hon ju vaken till & från till typ tolv på kvällarna eftersom hon sover hela dagarna nästan... hon måste vända på dygnet =)
Igår var hon riktigt snäll.. inget gnäll på kvällen.. jag hoppas att det håller i sig.. säkert inte.

Nu ska jag fortsätta kika runt lite här på nätet

Adjöss

Brrrrr vad kallt

.. usch vad kallt det är ute idag, inte alls skönt.
Thez & farmor gick precis ut med Zeke.. farmor var snäll & tänkte att jag skulle slippa gå ut =)

Var ju på Bvc med Filippa förut.. nu väger hon 4470 & är 55 lång.. så det var inte långt ifrån min gissning.
Hon har blivit lite förkyld oxå.. började igår.. rasslar lite, man hör att det är typ slem i halsen som irriterar.. hoppas det inte blir värre. Inte konstigt att hon blivit förkyld, alla vi är lite små krassliga.

Nu ska jag passa på att vila lite medans hon sover.. men vaknar säkert snart

Måndag

.. då har vardagarna börjat igen som vanligt..
Calle började jobba idag efter sin pappaledighet.. & Thez är på dagis.

Själv kom jag & Filippa in precis efter att ha gått mrgonpromenaden med Zeke.. riktigt skönt var det idag faktiskt.
Jag ska nog bara va hemma idag & njuta av tystnaden.. innan Thez ska hämtas vid två tiden.
Imorn är det dax för Bvc igen.. får se hur mkt lillplutten har gått upp nu.. jag gissar på att hon väger 4,5 typ.

Nu måste jag ta upp henne.. hon ligger & gnyr i vagnen

Trevlig måndag!

Pepparkakor

har jag & Thez precis bakat.. köpte deg för ett tag sen så idag blev det bakning..
Jag själv är inte sådär jätte förtjust i pepparkakor.. men Thez tycker det är gott, och roligt att baka.

Filippa sover ute i vagnen just nu, hon fick följa med Calle & Zeke på morgonpromenaden.
Hon gillar verkligen att ligga i vagnen, i fredags kväll när hon var grinig så lade jag henne i vagnen här inne.. då somnade hon en liten stund.. så fredagkvällen var lugn =) Igår var hon inte heller jätte grinig, så det har varit två lugna kvällar här hemma =)
Tiden bara springer iväg.. snart är hon en månad redan.. känns som det var igår man åkte in till förlossningen, fast ändå så känns det som att man haft henne hur länge som helst.. skum känsla... Hmmm jaja

Senare idag ska vi till Eksund & äta lite mat.. innan dess ska jag lämna tebax ett par stövlar som jag köpte.. dom såg så stora ut när jag har dom på mig så jag ska se ifall jag hittar några andra.

Nu ska jag läsa lite bloggar

Hörselkontrollen

gick bra igår.. Filippa blev godkänd i båda öronen. skönt det.
Sen på eftermiddagen kom familjen Sundqvist hem till oss.. Thez & Erik lekte & hade det jätte kul osm vanligt när dom ses.
Thez tog på sig sin pepparkaksklänning.. så hon var jätte fin.. *S*
Här kommer lite kort på när dom pussas... hehe så gulligt







Måste ju såklart lägga upp bilder på mina två älsklingar igen.. stolt mamma.. nej inte ett dugg...*S*

"Pyjamastjejerna"






IKEA

ska vi åka till strax.. inte för att vi behöver nåt därifrån.. men nåt lär man ju få med sig hem som vanligt.
Igår vad vi i Eksund en sväng.. annars gjorde vi inget speciellt... var ju sånt väder.. snö..usch alltså, men Thez var överlycklig och sa att hon skulle åka pulka.. hehe

Imorn är det dax för hörselkontroll på sjukhuset.. ska dit halv 2, sen får vi se vad vi hittar på under resten av dagen.

Nu ska jag fixa till mig lite innan vi ska åka

Bye

091103

Igår kväll var Filippa snäll.. hon skrek inget.. men det var väl bara igår säkert =(
Får se hur det blir ikväll.

Idag ska vi iaf till Helene (Calles syster) och hälsa på. Calle är ledig den här veckan oxå.

Jahapp.. nu är lillen lite hungrig tror jag.. skriver mera en annan dag

Hej hej

♥ Kärlek ♥




RSS 2.0