Hemma igen

Har varit hos Bm precis. Allt var jätte bra.. Hon var fixerad & låg långt ner.. Jag är öppen 2 centimeter.. känns skönt.. då vet man att värkarna som man har till & från har gjort nån nytta iaf. =)
Men det kan ändå dröja innan hon kommer ut.. men det hoppas vi inte att det gör. Hoppas att hon är lika punktlig som Thez var.. då skulle det va dax imorn... det återstår att se. Hehe
Annars har jag en ny tid till Bm den 7:e.

Ska snart ta en promenad med Zeke.. sen blir det & hämta Thez från dagis.. hem å ge henne mellis för att sen åka och hämta mormor från jobbet... lånade hennes bil idag så den ska vi lämna tillbaka sen.

Thez har hittat en ny favvolåt igen... "Ooa hela natten" med Attack... hon sjunger med jätte bra även fast hon inte hört det mer än kanske 5 gånger.. vi brände en skiva till henne med den på, så nu ska hon lyssna på den när vi åker bil.. hon är ju bara sååå söt när hon sitter där bak i bilen & sjunger med.
Och sitter nån av oss vid datorn så kommer hon å ska se den här videon... dom är ju bara så snygga alltså.. Ha Ha.



Skriver väl ett tråkigt inlägg

här iaf. har fortfarande inget vettigt att skriva om.. går ju bara & väntar & väntar.
Thez tyckte att jag skulle åka till sjukhuset i lördags så att Filippa skulle komma ut..
Jag sa att jag hade ont i magen & att det var bebisen som tryckte på så mkt..
Då sa hon: Men åk till sjukhuset nu då så att hon kan komma ut!
Gullunge... vad hon har fått vänta länge nu.. men FÖRHOPPNINGSVIS är det inte långt kvar nu.. men jag tror inte att det blir nån bebbe nu i veckan iaf.
Det är sånt som märks,kände ju inget speciellt när jag väntade Thez heller innan det var dax. Så hoppa kan man ju alltid göra.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan & bara va en stund.. gick en rask promenad på 1 timme förut när jag hade lämnat Thez.. känns lite i magen nu.


Bloggtorka

... vet inte vad jag ska skriva.. har inte hänt så mkt här hemma...
Återkommer när jag har mera att skriva!

Mys lördag

är det idag. Thez är uppe & badar just nu.. sen blir det mys framför Tv:n med godis & chips innan det är natt natt för henne runt åtta tiden.
Var på City cross & handlade lite förut & på babyproffsen.. köpte ett regnskydd till bebbens vagn.
Igår hade jag skapliga värkar på kvällen... men tyvärr så avtog dom efter nån timme.. & likadant idag på förmiddagen... blir ju lite nervös varje gång när det sätter igång sådär.. samtidigt som man önskar att det varf på G på riktigt då. Men inget är väl som väntans tider som alla säger... *Grrr gillar inte att höra det just nu* =/

Imorn kommer nog morfar hit en sväng, iaf för att hämta Thez.. hon får följa med honom å kasta skräp på tippen.. det tycker hon är roligt.

Nu ska jag upp och hålla resten av familjen sällskap.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!!

Godmorgon!

Inatt har jag & Thez sovit hos mormor & morfar.
Ska åka å shoppa lite sen tillsammans med mormor. Ska handla lite mat och så ska jag kolla ifall jag hittar några fodrade byxor till Thez... är ju svinkallt nu vissa dagar.. iaf när det blåser.

Inatt har jag sovit ganska bra, skönt... vaknade dock vid sex av att jag hade lite småkramp i magen till & från.. men nu har det släppt.. hoppas det inte kommer tillbaka under dagen.

Nu blir det en morgonpromenad med Zeke


När ska det börja på riktigt??

Vaknade inatt av att jag hade ganska kraftiga värkar till & från.. blev lite kallsvettig där ett tag & tänkte att nu kanske det är dax?
Men nej då.. somnade om en stund, & när jag vaknar igen så är värkarna borta =(
Suck.. inget inatt heller alltså. Är ganska frustrerande med alla förvärkar.. då hoppas man ju lite extra på att det kanske sätter igång ordentligt. Men inte det inte!
Så det är ju bara att vänta... å vänta.... å vänta... Hon kommer när hon är redo =)

Idag skulle Thez dagis ha röris ihop med dom 2 andra avdelningarna.. får se vad dom gjorde för skoj sen.
Hon tycker det är kul med gympa & röris, har visst nåt sånt imorn oxå. Det är bra... får dom röra på sig lite extra.

Nu ska jag sätta mig i soffan & se ifall det finns nåt att se på Tv så här dax.

Hejsvejs

38+4

är jag i idag. Steffi skickade mess igår om att hon ville se en bild på kulan... så jag får väl vara snäll å sätta in ett kort här nu. Usch gillar det inte.. men det bjuder jag på nu =)



Kameran var visst lite smutsig.. kan bero på att Thez ska fota här hemma så fort hon ser kameran.

Idag är hon ledig från dagis, hon ville va hemma & bara mysa med mamma.. så det är klart hon får det när det finns möjlighet =)
Så vi ska nog inte göra nåt idag.. är ju riktigt höstväder ute oxå.. så det blir nog bara mys.



090921

Har precis hämtat Thez från dagis, lämnade henne där kvart i nio, det var fotografering idag.
Så nu väntar vi på att Madde & Nelly ska komma på besök.

Kanske skriver mera ikväll.. om jag inte är inne på förlossningen... Haha

Söndag

idag.. är i Eksund just nu. Har varit på Maxi med Thez & mormor en sväng.
Igår var vi oxå här.. då åt vi kräftor till förrätt & fläskfilegryta med klyftpotatis efter det sen.. Sååå himla gott!
Zeke fick sova kvar här, var mest därför vi kom idag oxå... & mormor ville bjuda på mat idag igen.. =)
Man tackar ju inte nej till mormors goda middagar =)

Nu ska jag sätta mig ute i solen & njuta lite!

Ååååh står inte ut snart

... å ha den här magen.. jag känner mig totalt orörlig.. är ju världens projekt att ta sig upp från golvet eller soffan.. för att inte tala om badkaret.. det är ju så skönt att ligga där... men sen när man ska upp... Usch känner mig som en knubbsäl.. SNÄLLA KOM UT SNART så jag slipper magen.
Bara att ta på sig strumporna är ju hur sjukt jobbigt som helst.
Nej vad jag klagar.. men det är ju så nära nu så jag hoppas att det är över snart.. så att jag bara kan njuta av bebben & bara mysa med hela familjen här hemma!!


Kängor

har jag & Thez letat efter idag.. till Thez alltså. Såg ett par fina i Hm katalogen för några dagar sen.. så vi åkgte till Maxi huset förut & skulle köpa ett par.. men dom var slut.. så en snäll tjej som jobbade där ringde både till Hageby & stan.. men var totalt slut därt oxå.. Typiskt! Thez blev jätte besviken, hon har tjatat om såna stövlar länge, har gått omkring med mina här hemma.
Så det var bara att gå in på Din sko & kolla... å där fanns det... nästan likadana..dubbelt så dyra, men vad gör man inte.. hon sken upp som en liten sol när hon fick syn på dom. Så jag kunde inte låta bli att köpa dom.
& dom var ju faktiskt fina oxå =)


High boot
Nu blir det mat.. sen ska vi hem till familjen Sunqvist en sväng

Torsdag

Igår var jag ju hos Bm. Allt såg bra ut, hjärtljuden låg på 140. Hon var fortfarande ruckbar, men den behöver inte ha fixerat sig innan det är dax tydligen.. hade fått för mig att det måste va fixerat innan allt sätter igång, men tydligen inte... så jag hoppas verkligen att hon tittar ut snart.. men jag går säkert över tiden.. lika bra å va inställd på det.

Har precis dammsugit & ätit frukost.. så nu blir det & moppa golven oxå.. så tråkigt, men skönt när det är klart sen.. går ju ganska fort trotts allt.

Hej hej


090915

Idag har jag mått skapligt.. sååå skönt. Passade även på att sova en liten stund på dagen när Thez var på dagis.
Imorn ska vi till Bm kl 17, får vi se om hon har fixerat sig än. Hoppas det.
Just nu känns det som att jag kommer att gå över tiden.. Vill inte det. Orkar inte vänta längre! Men man har ju tyvärr inte så mkt val.

Calle gick upp med Thez precis, hon grät efter mig.. men jag jag sa att jag skulle ut med Zeke.. det har funkat dom andra gångerna..  men idag kom inte Calle hem förrän vid sex, så hon hann inte va så länge med honom .. så vi får se ifall hon gråter efter mig sen när dom läst klart , men jag är ju ute just nu så jag kan ju inte gå upp till henne iaf. =)
Vi kör varannan  kväll med henne.. så imorn är det min tur igen.

Nu ska jag äta lite källarfranska med ost på & dricka Oboy.. blev så sugen på det förut!

Natti natti

Bättre idag

.. Iaf än så länge, har liiite värkar i magen, men absolut inte i närheten som det har varit i helgen. Hoppas det är lugnt resten av dagen oxå.

Thez är ute & cyklar med kusin Michelle... Farmor & Helene är oxå med, tänkte gå ut & hålla dom sällskap jag med strax.

Kanske skriver mera ikväll sen om jag har ork & lust.




Förvärkar

Dessa förbannade förvärkar... varför ska dom finnas för??
Räcker det inte med dom "vanliga" förlossningsvärkarna?!?!

Sååå trött

har jag varit idag.
Calle var snäll & gick ut med Thez & Zeke förut vid halv 4 tiden så att jag kunde sova en stund. Det behövde jag känner jag.
När vi var & handlade förut så var jag helt yr & skakig. läskigt, vet inte vad det berodde på.
Nu mår jag illa & känner mig allmänt konstig i kroppen.
Varför kan man bara inte må bra för?? Nu när det inte är så långt kvar av graviditeten heller!!
Blir lite orolig att det är nån influensa på G eller nåt.. är trött i hela kroppen, mensvärk i mage & rygg.. illamående.. eller är det vanligt så här mot slutet av graviditeten? Kände ju aldrig nåt sånt med Thez, hade aldrig ont eller nåt förrän den dagen värkarna satte igång & hon föddes.


Åååååh vill bara må bra!!
Blev ett gnälligt inlägg, men orkar inte med nåt annat just nu.

Fina tjejen

Så här fin blev Thez i håret igår... hon var jätte duktig & satt stilla hela tiden.
Så var hon så stolt sen när hon fick rosa färg i håret oxå.
Färgen försvann ganska snabbt.. så jag sa till henne att det nästan var borta, då tittar hon argt på mig och säger: Det är för att alla bara pillar i mitt hår hela tiden.
He he sötis... så jag lovade henne att vi skulle köpa hem sån där sprayfärg.

Snart ska vi ut en sväng.. Thez vill cykla som vanligt... sen ska vi åka till Ingelsta & handla lite + till Bauhaus, ska köpa reparationstapet så att vi kan börja fixa med väggarna i rummet här nere.

Adjöss!!





Thez har förresten en ny idol, det började med att jag kallade Thez för Dagny för en tid sedan.. sen började vi sjunga låten Dagny.. å det tyckte hon var jätte kul.. Så nu ska hon lyssna på den på Youtube hela tiden.. å sjunger & dansar med som en tok.. hon ser bara för rolig ut! =)

Fredag igen då =)

Idag ska jag & Thez in till stan igen.. bara för å fördiva tiden lite.
Ska åka in med farmor när hon ska in & klippa sig. Får se ifall vi kan få en tid till Thez oxå, skulle behöva ta lite längst ner på hennes hår.,.hon har ju små lockar där bak.. men sen vissa strån är helt raka så det ser lite roligt ut.. får se ifall dom kan klippa lite så man frå bort det som  är rakt.. för det hänger ju längre ner än det som är lockigt... Hmmm vart lite snurrigt där kände jag.. Ja ja ni fattar säkert =)

Sen ikväll blir det Tacos.. blev inget förra veckan så det är klart tarmarna skriker efter det idag.. *S*
En gång i veckan.. annars blir suget för stort.. hehe

Idag går jag in i vecka 38 =) Nu är det verkligen inte länge kvar tills vi får se våran plutt.
Ååååh vill att hon ska va här nuuuu!!

Nehej ni.. nu ska jag pyssla lite här innan vi ska åka.

Trevlig helg!!

Lite piggare idag

.. så skönt! Igår var jag totalt slut i kroppen, inte alls roligt.
Så än så länge känner jag mig normal idag som tur är. Hoppas det håller i sig hela dagen =)

Händer inte så mkt idag heller.. Helene med familj kommer hit i eftermiddag & ska hämta den stora garderoben som står i rumet här nere, vi vill inte ha kvar den.. ska köpa några byråer sen istället och ställa där.
Blir nog dem här från Ikea tror jag. Vi får väl se.


MALM Byrå med 6 lådor
Nehej ni.. nu ska jag äta lite frukost, var inte så hungrig förut.. men nu efter promenaden kurrar det rejält i magen.

Byyyye

Jaha onsdag idag då

och vad händer idag.. Inte nåt faktiskt. Väntar på att min mamma ska komma & hämta Zeke, dom ska till skogen å plocka svamp.. eller ja mamma iaf. =) Jag orkar inte följa med.. är heeelt slut idag oxå.
Det märks i kroppen nu att det inte är långt kvar. Villa bara ligga & bara va hela tiden typ.
Tråkigt att man inte har nån ork. =(

När jag lämnade Thez imorse så skulle dom precis gå iväg till skogen, det tycker hon är roligt.. kommer säkert plocka blåbär, gjorde hon häromdagen oxå när vi tog en sväng där.. hihi hon är så söt när hon sitter där & trycker i sig dom små bären =))

Snart blir det soffan!

Bloggtorka

.. Hmmm har inget att skriva om direkt. Har inte hänt nåt speciellt här hemma dom senaste dagarna.

Nu väntar jag iaf på att Madde & Nelly ska komma på besök.

Återkommer

Söndag

.. Igår var på på Jennies & Andreas bröllop. Det var trevligt!! =)
Först kl två var det vigsel i rådhuset, sen åkte vi till Nsk i Lindö, där vi blev bjudna på mat & fika. Mkt gott!
Det blev inte så sent för våran del då vi hade Thez med oss, åkte hem efter åtta, hon slocknade i bilen när vi hade hämtat zeke från min moster.

Hon sover fortfarande, jag & Calle vaknade vid åtta tiden.
Tyvärr blev det typ inga kort tagna igår, men jag kanske får några av Madde & Sone sen ;)

Nu ska jag fixa lite frukost, magen skriker.

Bjuder på ett kort på mig & prinsessan iaf.


Aj f*n vilken smärta

... bara trycker & ilar till mellan benen när jag går.. känns verkligen som att bebben ska tränga ut då!
Gör så förbaskat ont!! Usch blir bara påmind om hur ont själva förlossningen gör när det hugger till där nere...
Men men.. man har ju inte så mkt val... ut ska den juh! =/

Blir så trött ibland

.. på att Calle nästan aldrig lyckas söva Thez, det är inga problem med att han tar upp henne till rummet.. men efter 5 minuter så ligger hon & ropar & gråter efter mig. Vad ska man göra? Ibland orkar jag inte lyssna på hennes gråt, bara skär i hjärtat på mig, så då går jag upp.. det kanske är fel av mig, & egentligen är det ju inte synd om henne.. men kan inte bara va här nere & höra henne gråta.

Jag tror att Calle skulle kunna göra mer för henne där uppe oxå än vad han gör. Läsa flera böcker tills hon blir jätte trött tex. Men istället blir han bara irriteraterad & bara sitter där & låter henne gråta & väntar ut henne.. eller oxå så säger han till henne att jag är ute eller nåt sånt.. men det verkar inte fungera.

ååååh är så frustrerande.. var bara tvungen att skriva av mig!!!

Onsdag idag

Har precis kommit hem från Bm. Allt såg bra ut.. lillfisen har vänt sig nu iaf. var dock ruckbart, men bm trodde att hon skulle stanna så nu. Så det får vi hoppas! Annars om jag började känna sparkar mot blåsan igen så skulle jag höra av mig. Annars har jag en tid om 2 veckor igen.

Nu ska jag ut med Zeke.. ska även posta ett paket till min kusins twins i Malmö.. köpte lite kläder till dom igår.
Sen blir det att hämta min älskling från dagis!

Hejsvejs

Äntligen

.. så är det "bara"  1 månad kvar till BF. Fast enligt Dr Selbing så är Bf nånstans mellan 25-26 September. Å det vore ju inte helt fel om lillfisen ville komma ut så snart. Vi får se när det blir.. kan ju gå över tiden oxå.. men det hoppas jag att jag slipper den här gången oxå.

Igår var jag, mamma & thez på Ikea en sväng.. köpte lite smågrejer som vanligt när man är där.
Thez fick en ny matta till sitt rum oxå, en grön ryamatta.. hon tyckte den var jätte fin.. hon lekte att hon satt i gräset & hade picknick. =)

Vad händer annars i veckan då?
Idag när Calle kommit hem så blir det att handla mat på Maxi.. kanske köpa en ammningsbh oxå..
Å imorn är det dax för besök hos Bm. Får sen om lillan vänt sig nu, vilket jag hoppas att hon gjort.

Har förresten drömt 2 gånger att det är en pojke som kommit ut.. så vi får väl se.. Dr Selbing kanske såg fel.. hehe

Nu ska jag ta mig en dusch... blev varmt när jag gick med Zeke förut.

Hej dååååå

RSS 2.0