Måndag

Idag har vi farit runt hela dan känns det som.
Imorse halv tio åkte vi för att låmna in våran bil på rekond. Efter det åkte vi till lekhuset.. skulle köpa present till Philip.
Sen blev det lunch på Maxi huset med Marie, Jonas & Philip.. Han fick sin present.. men det visade sig att han redan hade en sån.. Typiskt! Men det gick ju å byta.. men tråkigt iaf.

Efter det åkte vi hem en sväng, Thez hann bara innanför dörren.. sen skulle hon följa med farmor till stan & Maxi.. haha så det var bara för farmor att ta med henne,,,*S*

Vi var hemma några timmar innan vi åkte in igen för att hämta våran bil.. den blev så ren & fin så.. =) På onsdag blir det att lämna in den för att få rutorna tonade oxå.. då blir den ÄNNU finare... hihi

Men iaf. när vi hämtat bilen så åkte vi hem till Marie & Jonas för att se hur dom bodde nu när dom flyttat.. Var trevligt!
Så nu äntligen är vi hemma... har grillat & Thez har precis somnat.. så  nu blir det att göra en tårta till fikat imorn.

Jag ska förresten till BM imorn förmiddag.. får se om lillfisen har vänt sig neråt nu. Spännande! =)
Å min skrutt här hemma ska till dagis imorn...första dagen igen efter semestern... hon ser fram emot det så det känns ju bra. Ny avdelning & allt.... =)

Nehej ni.. dax å pysa.
Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0