Tacos

Blev det igår med Carro & Fredrik.. alltid lika gott =)
Sen spelade vi lite Guitar Hero.. attans så svårt det var. Men kul.
Tack för en trevlig kväll!! =)

Snart kommer morfar hit & ska hjälpa oss med sista golvet där uppe i hallen, Calle åkte iväg precis för att köpa golvlister oxå.. så idag blir det färdigt. Skönt!

Nu ska jag fixa iordning mig!

Tjingeling

Beslutsångest

... Vilken väska tycker ni passar bäst till vagnen??
Kanske svårt att se här på bilderna..., men kommentera gärna.. för jag har svårt att bestämma mig.
Det blev ingen Fred Perry.. den var inget bra inuti. Så detr står mellan En "vanlig" väska eller Björn Borg!




Åka buss

.. ska jag & Thez göra idag.. ska in till stan. Blev sugen på en väska till vagnen från Stadium, en Fred Perry.. såg den på nätet.. så ska kolla hur den är inuti å så. Har ändå inget bättre för oss.
Jag hatar ju att åka kollektivt egentligen, men gör det för Thez skull.. hon tycker det är kul.

Sen senare ikväll så kommer Carro & Fredrik hit.. vi ska äta lite gott & kanske se nån film.

Nu blir det en promenad med Zeke innan det är dax att åka.


Torsdag

Idag, jag & Thez sov hos mormor & morfar från igår till idag.
Så på morgonen åkte vi till Maxi med mormor för att handla.. det behövdes verkligen, var eko både i kylen & frysen där hemma.

Köpte även vinterkläder till Thez & lillfisen, mormor var snäll & betalade halva priset, så jag betalade bara 600kr för allt. Billigt! Tack mormor!! =)
Skidjacka RödSkidbyxa Svart
Dom här kläderna fick Thez... bara det skulle kostat 900 så det tackar vi mormor för!!
& lillfisen fick en sån här... hade beslutsångest ifall jag skulle köpa den här eller en vanlig overall.. men jag tror den här är skönare att ligga i när man är så lite.. i början av vintern iaf.

Overall Vit
Snart ska vi få mat här oxå.. kålpudding med potatis & brunsås... ska bli gott!! =)

Våra husdjur





Den här igelkotten har bott i våra buskar länge nu.. först bodde den på baksidan, men nu har den visst flyttat till framsidan... den är ju bara sååå söt!! & så våran Zeke förstås,han är väldigt nyfiken på kotten, nu när jag släpper ut honom på morgonen så går han direkt fram till busken & kollar ifall hans kompis är där =)

Jaha vad har hänt annars då?
Igår bjöd jag & Madde Jennie på en liten bit mat på Butlers, det blev bara mat istället för möhippa för Jennie... hon ville inte va ute på stan & skämma ut sig.. & jag förstår henne... *S* Det ville inte jag heller när tjejerna skulle ordna nåt för mig!  Men iaf. vi tog File Oskar allihop.. så gott det är.. Mums. Vi hade det trevligt, åkte hem strax efter nio på kvällen.
Tack brudar för den trevliga stunden!! =)

Nu ska jag faktiskt vila lite i soffan.. har sovit jätte dåligt inatt igen... usch vill att magen ska väck nu!!

I väntan på Morfar imorse








Bläää för markad

Var där en liten sväng förut med Thez & farmor.. men fy finns ju bara massa skit, tyckte det var värre nu än vad det varit a förut.
Imorn ska jag klippa mig 10:30, sen ska vi träffa Madde med familj på stan.. så jag får väl stå ut med en till runda bland stånden.

Nu ska jag & Thez mysa i soffan lite. & ikväll blir det Tacos & mys med mannen =)

Tråk torsdag

Hmm sitter i Eksund just nu.
Morfar kom hem till oss förut vid elva tiden, han skulle hjälpa oss med golvet lite, är så konstiga vinklar på ett ställe där uppe.. enligt Calle iaf. hehe.
Så vi gick & hämtade Thez från dagis redan vid ett tiden idag, & följde med till eksund.. skönt å komma hemifrån lite när man ändå inte gör nåt.

Just nu är morfar & Thez på Bauhaus, dom skulle bara åka dit en snabbis så dom är nog tillbaka snart.
Usch idag har jag ont i magen.. känns nästan som mensvärk fast ändå inte, drömde inatt att det var dax.. lillfisen var ute på 7 minuter... hehe vilket lyx, fast jag är livrädd för att vi inte ska hinna till sjukhuset.. så jag hoppas att det inte går allt för fort!!

Nu ska jag fortsätta slöa framför datorn tills dom kommer.

Trötter

Usch, är trött idag.. sovit som en kratta inatt.. plus att jag var ute i skogen med mamma i nästan 2 timmar igår å plocka svamp.. så det gör nog sitt oxå idag skulle jag tro.
Så när jag lämnade Thez på dagis förut så blev det bara en kortis på 30 minuter med Zeke.. han verkade nöjd iaf. Han sprang ju som en tok i skogen igår.. & badade i lerpölar som vanligt.. så han var inte vit utan brun när vi åkte hem.

Calle började med golvet i hallen där uppe igår, nu är det inte mkt kvar att lägga.... så skönt att det oxå blir gjort nu.

Nu ska jag slänga mig i soffan... ska bli skönt å vila lite!

Ciao

Pannkakor

Blev det idag till efterrätt... Thez har typ aldrig ens velat smaka ordentligt på pannkakor... men idag åt hon!!
Hon tyckte det var gott så jag var ju såklart tvungen att springa efter kameran.. hehe



Sen åkte vi till Eksund en snabbis för att låna en laminatsåg av pappa.. ska börja lägga golv där uppe i hallen imorn.

Nu blir det att se på filmen på 4:an!

Natti natti

Bloggtorka

Har jag haft nu i några dagar..
Vi har iaf hämtat hem vagnen.. den är så fin så. =)
Idag blir vi oxå av med våran dubbelsäng som står i rummet här nere.. så skönt. då kan vi snart börja fixa där nere oxå.. bara den stora garderoben som ska väck med.

Återkommer när jag har mera att skriva.. är helt tomt i huvudet just nu

Bye Bye

"Det är dax för fredagsmyyys"

Det är Thez favorit reklam just nu... hehe gullplutt.
Å imorn är det ju faktiskt fredagsmys här hemma som i vanlig ordning =)

Idag ringde dom & sa att vagnen har kommit, så ev. blir det att hämta den imorn.. Thez vill så gärna ha hem den nu....
Var på förlossningen idag för mina kraftiga sammandragningar.. men som tur var så visade det inget, fick med mig Bricanyl tabletter hem iaf. det ska lugna ner livmodern.

Thez vill verkligen ha ut sin lillasyster nu.. när jag berättade för henne att jag skulle upp & kolla magen så frågade hon om Filippa skulle komma ut nu.. Hon bara sken upp som en sol när hon sa det.
Men det var bara att tala om att nej.. hon har inte växt färdigt än.. men snart så, nu är det inte långt kvar.

Det har gått jätte bra för henne på dagis oxå.. hon tycker verkligen att det är superkul på den nya avdelningen.. där är ju barnen mera i hennes ålder (3-5 år).. inga småttingar där inte... hehe

Nehej ni, nu ska jag lägga mig i sängen å läsa lite

Natt natt

Aj aj aj

Idag har jag haft väldigt mkt sammandragningar.. fast bara på höger sida hela tiden. Det är väl där hon verkar trivas =)
Magen blir stenhård & det är ganska obehagligt när man sitter ner då... jaha.. då var det dax igen då.. Aaaaaj.
 
Hoppas det är lugnare imorn.. så här mkt har jag inte haft förut.. bara nån enstaka gång per dag.. men idag har jag verkligen fått det typ heeeela tiden.

Men men... Min kusin fick sina tvillingflickor idag iaf. Så himla söta alltså!! Är inte ett dugg avis på henne nu *grrrrr*..
.. vill oxå ha våran plutt nu juh!!!
Men den som väntar på något gott.....

Nu ska jag kolla ifall det finns nåt att se på Tv.. antagligen inte.. Calle är inte hemma heller, han är hos Helene & väntar på att bilen ska bli klar.. vi lämnade in den vid 17 för att en kille skulle tona rutorna.. & det tar visst 4 timmar typ.. segt.

Tjingeling


Tisdag

Idag var det Thez första dag på dagis efter semestern. Det hade gått hur bra som helst.. även att hon började på en ny avdelning.. iförsig kände hon ju fröknarna där sen innan & några av barnen.. men trodde ändå inte att hon skulle va som vanligt efter att ha varit ledig i sex vekor. Så det var ju toppen. Hon tyckte det var jätte kul!

Var hos Bm oxå.. lillfisen har inte vänt sig än.. till nästa gång ska hon ha gjort det tyckte barnmorskan.. annars blir det nog förlossningen sen för att göra vändning.. det hoppas jag att jag slipper.. Ska tydligen vara väldigt obehagligt.. & det kan jag tänka mig att det är oxå.. Nån som varit med om det?

Nu ska jag duka fram för lite fika här hemma... kl 16 kommer gästerna.

Hej hej 


Måndag

Idag har vi farit runt hela dan känns det som.
Imorse halv tio åkte vi för att låmna in våran bil på rekond. Efter det åkte vi till lekhuset.. skulle köpa present till Philip.
Sen blev det lunch på Maxi huset med Marie, Jonas & Philip.. Han fick sin present.. men det visade sig att han redan hade en sån.. Typiskt! Men det gick ju å byta.. men tråkigt iaf.

Efter det åkte vi hem en sväng, Thez hann bara innanför dörren.. sen skulle hon följa med farmor till stan & Maxi.. haha så det var bara för farmor att ta med henne,,,*S*

Vi var hemma några timmar innan vi åkte in igen för att hämta våran bil.. den blev så ren & fin så.. =) På onsdag blir det att lämna in den för att få rutorna tonade oxå.. då blir den ÄNNU finare... hihi

Men iaf. när vi hämtat bilen så åkte vi hem till Marie & Jonas för att se hur dom bodde nu när dom flyttat.. Var trevligt!
Så nu äntligen är vi hemma... har grillat & Thez har precis somnat.. så  nu blir det att göra en tårta till fikat imorn.

Jag ska förresten till BM imorn förmiddag.. får se om lillfisen har vänt sig neråt nu. Spännande! =)
Å min skrutt här hemma ska till dagis imorn...första dagen igen efter semestern... hon ser fram emot det så det känns ju bra. Ny avdelning & allt.... =)

Nehej ni.. dax å pysa.
Bye bye

Bio

ska vi gå på ikväll. Ska se Sommaren med Göran.. den verkar rolig.

Vi blev klara med klädkammaren igår kväll runt åtta tiden.. så skönt att det är färdigt nu.
Nu ska det köpas golv dit upp.,.. ska sätta likadant som vi satte i Thez rum.. så då blir det samma golv överallt där uppe.

Är så himla trött idag, & har jätte ont i ryggen, sov så dåligt inatt.. var ju så varmt. Usch. Hoppas jag kan sova bättre inatt.
Imorn så fyller mannen år. Han är ledig från jobbet, vi ska lämna in bilen på rekond kl tio.. så det blir en födelsedagslunch nånstans under tiden då. Å på tisdag kommer det lite folk hit på fika.

Kanske blir en uppdatering ikväll sen om jag orkar.
Hej hej

Klädkammar renovering

Håller vi på med idag. Åkte imorse & handlade elfa hyllor på Bauhaus.
Så nu ska det fixas i klädkammaren där uppe. Har målat en gång.. väntar på att det ska torka så att vi kan måla en gång till. Skönt att äntligen kommit igång med det oxå.. har sagt det länge att det ska fixas, &  vill vi ha det klart innan lillen kommer.. eftersom vi ska riva ut garderoben som är i vårat nuvarande sovrum.

Är mkt vi ska fixas här hemma just nu.. Köket ska göras om igen.. alla grejer till det har vi hemma..
Sen ska sovrummet här nere göras om.. det som ska bli vårat. Å sen är det lillfisens rum där uppe som ska göras oxå.. *pust* Mkt nu.. men det är rätt kul.. =)

Nehej ni.. nu har jag ingen lust att sitta här.
Skriver mera nån annan dag eller nåt.

Bye


V 33 idag

Nu är det inte sååå långt kvar, men det känns ändå så långt bort.
Jag hoppas att den sista tiden går fort nu, å det skulle inte göra nåt om lillfisen skulle vilja komma ut någon vecka tidigare. =)

Väldigt varmt ute idag, igår var det för varmt tyckgte jag.. verkar ju bli likadant idag.
Vi ska åka in till Helene med familj, Jossan har fått hem sin häst så Thez ska få rida.
Sen blir det Eksund, mamma ska hjälpa mig att färga håret.. igen.. jag gjorde det själv i förrgår, men jag behöver färga underhåret en gång till då färgen inte räckte till ordentligt sist.

Nu ska jag upp å hålla Thez sällskap.. hon ska bjuda på vin i sitt rum.. *S*

Hej så länge

Volvo ägare

är vi nu. Jag åkte till Jönköping med farmor & Thez igår och köpte en volvo V 70.
Vi sålde ju våran Saab förra fredagen, så det känns bra att vi fick tag i en fin bil så snabbt. =)
Vi är supernöjda, ska bara tona rutorna så blir det kanon!!

Usch jag tycker dagarna går så sakta nu, man vill ju bara att lillfisen ska komma nu.
Idag är det 58 dagar kvar.. känns som en evighet, men egentligen är det ju inte alls långt kvar.

Jag letar efter en svart Skip Hop dash deluxe skötväska till bra pris.. Nån som vet vart det kan finnas??
Eller har ni nåt bra förslag på nån annan snygg väska man kan ha till vagnen sen? Helst en svart.

Älskling!!

Idag är det ett år sedan vi gifte oss!!
Tänk vad fort tiden går alltså... =) Älskar dig min underbara man.. hihi
Å dig oxå våran gullunge!!








RSS 2.0