Våren är här idag

Idag är det ju kanon väder ute.. även att det blåser lite så är det ju inte kallt... så skönt.. å enligt tidningen så ska det va varmt hela veckan.. hoppas det stämmer =)

Inatt kl 1 vaknade jag av att Thez ropade på mig.. gick in å hämtade henne in till oss.. då var hon jätte varm, tog tempen i pannan på henne... Feber. Jaha då var det hennes tur nu då tänkte jag, hon som inte varit sjuk på länge nu.. förutom hostig å snorig. Men imorse när vi vaknade så var febern borta.. skumt. Får hoppas att den inte kommer tillbaka igen.

Nu är hon hos sin farmor som bor här i närheten.. hon ville gå dit imorse när vi skulle gå ut med Zeke.. å hon är kvar där än.. så så sjuk är hon inte just nu iaf. =)
Själv har jag passat på å dammsugit å fixat lite med allt möjligt här hemma.. får fixa med sånt nu innan hon kommer hem.

Ska nog passa på att lägga mig i soffan en stund nu oxå.. har lite huvudvärk eftersom jag inte kunnat sova så bra inat.. hade en varm tjej brevid mig som låg å hostade.

Njut av vårvädret idag!!

Hej hej

Söndag....

... och hela helgen har gått utan att jag skrivit.. men det har väl inte hänt så mkt kanske.

I fredags så var det lugnt.. åt potatisgratäng å kött.. sen blev det soffan för att titta på Lets Dance finalen... å det var sååå bra att Magnus vann tycker jag, han som aldrig hade tagit nåt danssteg överhuvudtaget innan programmet.

Sen i lördags så var vi ute på förmiddagen.. Thez ville göra en snögubbe... men den stod väl upp max en timme innan den ramlade å smälte bort.
På eftermiddagen kom Carro & Fredrik till oss... vi käkade Tacos.. (alltid lika gott) sen kollade vi på nån skräckfilm.. kommer inte ihåg vad den hette... var väl sådär.

Och vad har vi gjort idag då... först åkte vi till Bauhaus å Babyland, hade inget att göra så vi åkte dit å titta lite, sen tog vi en sväng förbi mormor & morfar, men mormor jobba så det var "bara" morfar hemma, men Thez tyckte det var skoj som vanligt iaf.
När vi kom hem så kom Jennie med familj till oss.. Thez å Erik lekte i hennes rum hela kvällen...sentyckte Erik att Thez kritor å tuschpennor skulle tvättas... så det var liiiite blött där uppe på hennes bord... haha

Nu sover hon som en stock, somnade vid 19 redan.. även att klockan har ställts om.
Men usch vilken hosta hon har fått.. hör henne där uppe hela tiden... =( Tycker så synd om henne.. vet ju själv hur jobbigt det är å hosta hela tiden...

Nehej ni kära läsare.. nu skriver jag inget mer idag.. ska slänga mig i soffan nu!
Natt natt på er sen


     Såhär söt är hon =)       


F*n vilket väder...

Usch är så trött på det här nu... ena dagen är det soligt å skapligt varmt å sen dagen efter snöar det å är svin kallt...
Kan våren komma SNART!!!

Idag är det iaf fredag.. Tjohooo.. inte för att det spelar mig nån större roll.. men vi ska ha lite fredagsmys.. med massa gott att äta =)

Hmmm känner att jag inte vet vad jag ska skriva just nu riktigt.. känns helt tomt i huvudet..
Skriver kanske mera ikväll sen igen om jag orkar..

Väldigt tråkigt inlägg, men så är det väl ibland?

Hej så länge

Nupp

Idag var vi som jag skrivit i tidigare inlägg å gjorde ett Nupp test...
Är i vecka 12+6 idag och Bf blev då 1 oktober.. risken för downs syndrom var 1:2300 så den risken var ju verkligen minimal.

Thez ligger å sover lite just nu, hon som aldrig sover på dagarna annars, men vi fick väcka henne vid halv sju imorse.. för då skulle hon iväg till mormor när vi skulle till Bm.
När vi var klara hos Bm så åkte vi till mormor och hämtade Thez... sen bar det av till polishuset för å fixa våra pass.
Efter det åkte vi till Maxi..behövdes fylla på lite här å där här hemma.

Så resten av dagen blir att bara va hemma å ta det lugnt.
Ska in å väcka Thez snart.

Bye bye

Våfflor...

... med sylt å glass har vi precis ätit.... är ju våffeldagen ... =)
Det slank nog ner nån våffla för mkt tror jag, för nu är jag verkligen proppmätt.. men gott var det.. =)
Thez är uppe med Calle nu, hon ska bada.. själv ska jag nog lägga mig i soffan å läsa nya mama tidningen som jag fick hem i brevlådan idag utan anledning... bara tacka åta emot.. hihi

Imorn kl 8 är det dax...vi hoppas å håller alla våra tummar på att pyret mår bra där inne.. ska ju göra Nupp testet då.
Är lite smånervös.. men det ska nog gå bra hoppas vi!!

Å C (du vet vem du är) ;-) ... vi håller våra tummar för er oxå imorn!! Ring så fort ni är klara.

Nu blire soffan!!

Tjing tjing

Våfflor


Kom hem precis

Från veterinären, var där med Zeke som fick sina stygn borttagna på örat.. så nu hoppas vi att han inte får nåt mera blodöra.. är ju inte billigt att gå till veterinären precis..

Jaha vad händer annars idag då... inget planerat idag faktiskt, Thez är på dagis till halv 2 så innan dess ska jag ut på en skön promenad i solen.
Men nu ska jag äta lite spjäll å sallad =)

Tjingeling kanske skriver mera ikväll sen

Lösenord

Kommer att sätta lösenord på min blogg...så ni som vill ha den får skriva ett inlägg här med sin mejladress....

Ont i magen...

Ja jag trodde att jag skulle dö igår eftermiddag å inatt.. hade så jäkla ont på min vänstra sida av magen... Kunde knappt gå igår kväll..Visste inte vart jag skulle ta vägen.
Å nu när man är gravid så blir man ju super orolig att det ska va missfall eller nåt annat hemskt, å jag trodde verkligen att det var kört igår.

Ringde därför till KK imorse, dom tyckte jag skulle komma in på ultra.
Så kvart över elva imorse var det dax... har nog aldrig varit så nervös nångång tror jag.
När jag väl hade lagt mig på britsen å läkaren skulle börja med ultrat så vågade jag knappt titta... Men jag kunde ändå inte låta bli... när bebisen kom i bild på skärmen å man såg att den låg där inne å sprattla och att hjärtat slog så var det som att en stor klump försvann från mitt hjärta... Sååå underbart att se att allt var bra med pyret =)
Läkare kunde inte säga varför jag hade haft så ont.. men nu är det borta helt så jag hoppas det inte kommer tillbaka, för det var verkligen obehagligt.
Ska ju till Bm på torsdag, så då får vi se lill*n igen... Tjohoooo =)

Här kommer lite bilder från gårdagen när vi var ute

          

Tråkigt väder idag..

Vill ha sol juh....Får hoppas att det blir mera sol i veckan igen.
Snart ska vi gå till lekparken så Thez får leka lite, hon tycker det är jätte kul att va ute å pyssla.
Sen blir det nog att putsa våra fönster på altan.. dom är verkligen sååå smutsiga såg vi häromdagen när solen var framme.. =/ får hoppas att det inte börjar regna bara.

Längtar till torsdag då vi ska till Bm för å göra nupp test.. är lite nervös att det skulle vara tvillingar som ligger där inne... har tvillingar i min släkt nämligen... men är det det så är dom så välkomna oxå... hihi
Hoppas allt allt ser bra ut i övrigt oxå.
Sen efter ultrat så ska vi fixa pass till alla oss. Är ju inte så länge kvar nu tills vi åker till Turkiet... Ska bli så himla skönt.

Nehej nu ska vi klä på oss och gå ut

Hej hopp

Oj...

... Nu var det några dagar sen jag skrev... så vad har vi gjort då, inte så mkt egentligen.
I Torsdags kom Carro hem till oss, vi åt glass och lite mat, & bara va.... =) MYCKET trevligt.
Å i fredags då (igår) då gick jag å Thez bort till Jennie & Erik på förmiddagen... vi var där till 14 ungefär.. sen när det var dax att gå en sväng med Zeke så följde dom med oss hem.. Sen blev det Pizza när Calle å Andreas kom.

Senare på kvällen sen så åkte jag, Calle, Thez å Zeke till Eksund (till mormor & morfar).. Calle ska jobba hela dan idag så då sov jag å Thez kvar... så slipper vi sitta hemma själva å glo idag.
Får se vad vi hittar på sen.
Thez har fullt upp redan nu med att dra med morfar överallt, dom leker att dom kör bil och att dom ska handla eller att hon ska åka till jobbet... det är favorit leken när hon är här.

Nu ska jag gå en promenad med Zeke, verkar va härligt väder ute idag.

Hej hej

God morgon!

Ja man kan ju inte säga nåt annat än att det är vår ute idag =)
Blev så glad när jag vaknade å såg att solen lös in genom fönstrena där uppe, även att Thez vaknade när Calle gick upp..
det vill säga kvart över 6. =/

Idag blir det att ta en långis med Zeke när vi lämnat Thez på dagis halv nio.
Sen blir det hem å tvätta lite å äta frukost.



annars händer det nog inte så mkt idag skulle jag tro. Blir väl en till långpromenad innan Thez ska hämtas, får passa på dom dagarna när det är såhär skönt ute.

Tjingeling

Sååå skönt ute idag...

Idag har det verkligen varit helt underbart skönt ute.
Tog en långpromenad med Zeke imorse när mamma kom, det var nästan så att man inte ville gå in sen.
Sen tog jag å mamma å käkade lite frukost och hon var så snäll å stekte lite kött som vi ska äta sen.. Tack mamma =) Hade ju kunna göra det själv oxå men hon erbjöd sig själv att göra det så varför inte.. hehe. 

Sen var det dax att gå en liten sväng med Zeke igen innan Thez skulle hämtas på dagis.
Hon blev lite blyg när hon såg att mormor var med.. =)
Ikväll kommer Thez favvo kusin Jossan hit å ska sova över. Då blir det nog fullt ös på henne här hemma.

Nu ska jag ta å dammsuga här nere... för det gör jag ju aldrig annars.... *grrrr* men det är sånt man får ta när man har en hund som drar in en massa grus den här årstiden.


Idag...

Har vi varit iväg hos min  bror å hans tjej en sväng, Thez ville så gärna kela med deras 2 katter, så då åkte vi dit.
När vi kom hem så kom morfar hit (Thez morfar alltså),vi bjöd honom på mat & fika, mormor jobbar kväll så vi tänkte att han ville ha lite mat nu när han varit i Sthlm å jobbat 1 vecka.

Thez somnade redan vid 18:30 idag, var visst trött... tar väl på krafterna å va förkyld med hosta å krupp, men idag har hon varit pigg & glad hela dagen. Blir det inget mera inatt så är det dagis imorn för henne som vanligt.
Thez mormor kommer hit imorn på morgonen, hoppas hon kommer efter jag lämnat Thez på dagis... annars lär hon vilja stanna hemma..

Nu finns det verkligen inget att se på Tv.. får vänta till 20:00 då är det Wipe out, tyckte det var lite halvkul förra söndagen... haha vilka puckon egentligen som ställer upp i ett sånt sjukt program. Eller vad tycker ni?


Jaha om man ska göra vettigt nu kanske, vad vet jag inte riktigt, men nåt

Jaha då sitter jag här igen...

Thez somnade til saltkråkan för en stund sen, hon sov dåligt inatt å vaknade vid sex imorse.. usch det var inte så kul.
Men det är bara att man vaknar till själv oxå då.

Jaha vad händer resten av dagen/kvällen idag? Inte mkt faktiskt, ska väl fixa lite mat sen vartefter.. Kött å potatiskroketter... Mums! =)

Nu ska jag va lite social med Calle.
Hej hopp


Sähär trött blev tjejen... mammas gullgunge

Sähär trött är tjejen.. mammas gullunge

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man skaffat sig en blogg nu då... får se hur länge man har ork & lust att hålla på med det här... =)

Just nu gör vi inte så mkt här hemma. Thez å Calle tittar på saltkråkan medans jag sitter här och grejar lite.
Återkommer kanske senare eller imorn

Hej hej så länge

RSS 2.0